SZOLGÁLTATÁSAINK

Lakberendezés - belsőépítészet - egyedi bútortervezés

 

Családiházak, lakások, üzletek, irodák, közösségi terek teljeskörű belsőépítészeti vagy lakberendezési kialakítása mellett, vállaljuk a lakótéren belüli egy-egy helyiség átalakítását, újragondolását.

Célunk, hogy megrendelőinknek - akik már felismerték, hogy a belsőépítészeti tervezésbe fektetett források hosszútávú előnyökkel járnak - az ingatlanok kialakításában teljes körű és maximálisanegyedi belsőépítészeti megoldásokat nyújtsunk.

Munkamódszerünk alapja a funkcionális és korszerű élettér létrehozása. Megrendelőink egyéni igényeinek figyelembe vételével, a szakmai szempontokat és a költséghatékonyságot szem előtt tartva terveink célja egy értékálló, személyre szabott design megteremtése.

A jó belsőépítészeti munka mindig egy kölcsönös bizalmon alapuló, közös alkotás. A megbízó hozza az igényeit, vágyait, lehetőségeit, a tervező pedig szakmai tudását hozzátéve ötletet ad, rendet teremt, alternatívákat mutat, segít a választásban.

A 3D téri ábrázolás költséghatékony és látványos módja annak, hogy a tervezés során kialakult elképzeléseket valósághűen ábrázoljuk, így megbízóinkat a megvalósulás során nem érhetik meglepetések.

Miért válasszon minket?

A belsőépítészeti tervezésben a formákat, az elrendezést, a funkciókat nem öncélúan határozzuk meg, hanem annak érdekében, hogy az így megvalósult projekttervek sikeresek legyenek a megrendelő üzleti, vagy magáncélú jövőjére vonatkozóan.

Egy új enteriőr kialakítása során nem kell lemondania kedvenc foteléről, a családi örökségből származó faliórájáról, a könyvgyűjteményéről. Mindennek megtaláljuk a helyét, amit Ön fontosnak tart, és nem szeretne megválni tőle.

Ha kevés szabadidejét már nem a belsőépítészeti megoldások, lakberendezési ötletek összehangolására szeretné fordítani, inkább bízza szakemberre otthona megtervezését. Tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel segítünk Önnek belsőépítészeti elképzelései megvalósításában.

A lakberendezési tervezés nem csak az exkluzivitásról szólhat, hanem praktikus ötletekkel megvalósuló dekoratív otthonteremtésről. Akár szűkösebb költségkerettel számolva is kialakítható egy kényelmes, egyedi élettér. Természetesen fontosnak tartjuk a minőséget az anyagok kiválasztásánál, de az észszerű ár-érték arányt is figyelembe vesszük a megrendelői igények szerint.