3D látványtervezés

A 3D-látványtervek segítségével szinte fotórealisztikusan láttatjuk egybe az egész teret több nézőpontból. Megrendelőink képzelőerejét kiegészítve, pontos térélményt tudunk mutatni számukra a tervezési folyamat egésze során. Már az első tervvázlatokat is 3D-ben mutatjuk meg, hogy mindent egyértelműen lehessen látni, hogyan néz majd ki a valóságban a közösen megálmodott helyiség.

 

A háromdimenziós képeket, és / vagy a tervezendő térről készült fotókat a különböző képszerkesztési megoldásokkal, a végső, leginkább tetsző összhang eléréséig módosíthatjuk. Átszínezhetjük a falakat, virtuálisan "tapétázhatunk", anyagi beruházás nélkül kipróbálhatjuk a hatalmas választékokból az általunk preferált bútorokat, kiegélszítőket, hangulati elemeket.

 

Az apró részleteket, amiktől igazán prkatikussá válik egy terv, látványtervek és kiviteli tervek nélkül nehéz és hosszadalmas lenne leegyeztetni megrendelőinkkel, és a kivitelezőkkel egyaránt. A kézi rajzok művészi mivolta tagadhatatlan, de a mai rohanó világban gyorsabban módosítható a terv egy digitális környezetben, mint papíron.

 

A számítógépes képszerkesztő és látványtervező programok segítségével körültekintően megtervezett belső kialakítások látványtervei mellett, a precíz műszaki rajzok is nélkülözhetetlenek. Ezek együttese biztosítja, hogy a kivitelezés során ne adódhassanak félreértések. A látvány-, és kiviteli tervek kiterjednek a berendezési tárgyak, kiegészítők anyaghasználatára, felületi minőségekre, bútordíszítő elemek ajánlására, a legpontosabb formai-, és funkcionális megvalósítás elérése érdekében.

 

 

ENTERIŐR ÁLMODÁSA

 

3D-s látványtervekkel megmutatjuk, hogy mit lehet kihozni az ingatlanból, egy olyan összhatás megtervezésével, ami célként megadja az alapot a további önálló tervezgetéshez. Egy álomkép, amit a jövőben kivitelezhet a saját ütemében. Ebben az esetben látványtervek készülnek kiviteli tervek nélkül.