Belsőépítészeti tervezés

MIKOR VAN SZÜKSÉG BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEKRE?

 

Magánlakások tervezésénél a teljesen új terek kialakítása, valamint nagyobb szerkezeti átalakításokkal járó térszervezés (mint falak, nyílászárók áthelyezése, lépcsők-, kandallók átalakítása, tervezése) tartozik a belsőépítészeti szolgáltatások közé.

Közösségi terek megtervezése pedig szinte minden esetben belsőépítészeti terveket igényel.

 

Ezekhez kapcsolódhat lakberendezési tervezés vagy egyedi bútortervezés, de a két szolgáltatás önállóan is rendelhető az egyedi igények alapján.

 

A belsőépítészeti tervezés során újragondoljuk az építendő / átalakításra váró épület/rész/ funkcionális belső elrendezését. Az új, vagy megváltozott igényeknek megfelelően egybenyithatjuk, szeparálhatjuk az adott tereket. A belsőépítészet kínálta lehetőségekkel vizuálisan megnagyobbíthatjuk a kisebb helyiségeket, javíthatunk az előnytelen formájú terek arányain, elrejthetjük az esetleges építészeti tervezési és konstrukciós hibákat. Eredeti, egyedi megoldásokkal a hátrányokból előnyt kovácsolhatunk.

 

MAGÁNLAKÁSOK, CSALÁDIHÁZAK, NYARALÓK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSE

 

Meglévő ingatlan átalakításánál az igények megváltozása (pl. család bővülése, vagy éppen a gyerekek kirepülése) miatt válhatnak szükségessé a belsőépítészeti módosítások egy kényelmesebb otthon kialakítása érdekében.

 

Új ingatlan vásárlása / építése esetén fontos az időbeli alapos térszervezés, mely az aktuális és jövőbeni igényeket is figyelembe veszi. A használatbavételt követően felmerülő funkcionális problémák megkeseríthetik az új tulajdon iránt érzett örömet. Az utólagos visszabontások többletköltségként jelentkeznek.

 

ÜZLETEK, IRODÁK, ÉTTERMEK, RENDELŐK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSE

 

Közösségi terek belsőépítészeti kialakítása során felmérjük, hogy milyenek a hely adottságai, környezete, milyen vevő-, illetve vendégkört célzunk meg, milyen lesz az üzemeltetési forma, és megvizsgálunk még sok hasonlóan fontos kérdést. Az ezekre adott válaszok, illetve a lehetőségeknek és követelményeknek megfelelően alakítjuk ki a belsőépítészeti koncepciót.

 

Tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel segítünk Önnek belsőépítészeti elképzelései megvalósításában. Ha funkcionális, egyedi igényeit teljes mértékben kielégítő belső térre vágyik, keressen meg bennünket bizalommal.