Rólunk

Az ENNOÉ design a kilencvenes évek végén jött létre családi vállalkozásként. Belsőépítészeti / lakberendezői tevékenységünket 2004-ben indítottuk, miután okleveles ipari formatervező-művész diplomát szereztem a Nyugat-Magyarországi Egyetem, Faipari-Mérnöki Karán.

Az első két évben - a vállalkozás indítása mellett - Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjban részesültem. Programom témája, "A szemét az utcán hever" című, szelektív hulladékgyűjtésre alkalmas eszközcsalád tervezése volt.

 

Az eltelt évek alatt megszerzett térszervezési tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel segítjük ügyfeleinket egy funkcionális, személyre szabott, kényelmes és hangulatos élettér létrehozásában. Referenciamunkáink megbízóink személyes, egyedi stílusát képviselik.

 

Megrendelőink a közös alkotómunka során felismerték, hogy a belsőépítészeti tervezésbe fektetett források hosszútávú előnyökkel járnak. Megvalósult terveink olyannyira meggyőzték őket a funkcionális, kreatív tervezői szemlélet fontosságáról, hogy újabb és újabb megkeresésekkel fordulnak hozzánk, és megelégedésüket bízonyítandó továbbajánlják cégünket ismerőseiknek.

 

Többszörösen visszatérő ügyfeleink rávilágítottak arra, hogy - a teljeskörű belsőépítészeti és lakberendezési szolgáltatásaink mellett - jelentős igény van a lakótéren belüli egy-egy helyiség átalakítására, modernizálására, vagy a meglévő enteriőrbe passzoló egyedi bútorok tervezésére.

 

Máthé Zsuzsanna

tervező

 

 

VÁRJUK MEGTISZTELŐ MEGKERESÉSÉT!