Egyedi bútort szeretne?

SZERETI LAKÁSÁT, DE NINCS ELÉG TÁROLÓHELYE?

 

Meglévő enteriőrjébe már csak a TV szekrény, vagy egy beépített szekrény hiányzik? De nem talál az üzletek kínálatában megfelelőt?

 

A megfelelő elhelyezésű, és mennyiségű tároló funkció megoldhatja a mindennapi rendetlenség - rendrakás problémáját. Ha "mindennek" megvan a helye egyszerűbb a rend megtartása. Az egyedi tervezésű bútor maximálisan igazodik igényeihez, meglévő használati tárgyaihoz. Stílusában, színében belesimul meglévő enteriőrjébe.

 

ÚJ LAKÁSBA KÖLTÖZÖTT, DE RÉGI BÚTORAIT IS SZERETNÉ STÍLUSOSAN ELHELYEZNI AZ ÚJ KÖRNYEZETBEN?

 

Egy új enteriőr kialakítása során nem kell lemondania kedvenc foteléről, a családi örökségből származó faliórájáról, a könyvgyűjteményéről. Mindennek megtaláljuk a helyét, amit Ön fontosnak tart, és nem szeretne megválni tőle.

 

Egy utazás során beleszeretett egy perzsaszőnyegbe, és az új nappaliban szeretné elhelyezni? Megfelelő kiegészítőkkel a helyiség fókuszpontjává válhat, vagy csak diszkréten meghúzódik a háttérben, ahogy Ön elképzelte.

 

MÁR NEM VALÓ GYERMEKÉHEZ A BABASZOBA?

 

Íróasztalra lenne szüksége az iskolakezdéshez, de ami eddig megtetszett, nem fér be az ágy és a szekrény közé? Vagy túl drága? Egyedi tervezésű bútorokkal a szoba stílusához igazodva, kiegészítheti a meglévő berendezést.

 

Bútortervezés során figyelembe vesszük a jelenlegi adottságokat és a jövőben várható változásokat, igényeket.