Lakberendezési tervezés

A mindennapjainkat körülvevő színek, tárgyi eszközök, bútorok kihatással vannak közérzetünkre. Egy barátságos, rendezett otthonba jobb hazatérni, szívesebben fogadjuk vendégeinket.

Lakberendezöi szolgáltatásunknál a funkcionálisan jól működő tereket rendezzük be, alakítjuk szebbé, hangulatosabbá. A színek, különböző anyagminőségek és formák segítségével optikailag megváltoztathatjuk a tér arányait, kiemelhetünk egy falszakaszt, betölthetjük a nagyobb tereket, hangsúlyozhatjuk kedvenc berendezési tárgyainkat.

 

Ha az átalakítás mértéke megkívánja, hogy szerkezetileg is átszabjuk a tervezendő tereket, a megrendelés belsőépítészeti szolgáltatással is bővíthető.

 

LAKÁS - VAGY EGYES RÉSZEINEK - ÁTALAKÍTÁSA, BERENDEZÉSE, SZERKEZETI VÁLTOZTATÁS NÉLKÜL

 

Nagyobb átalakítási munkálatok nélkül (falak-, nyílászárók mozgatása, padlóburkolatok cseréje, elektromos hálózati-, gépészeti kiállások átalakítása nélkül), a tervezendő tér berendezésén változtatunk, dekorációs, hangulati elemekkel kiegészítve.

 

Meglévő bútorok átrendezése, vagy a bútorozás teljes újragondolása is megoldható, az igények tekintetében. Egyedi tervezésű bútorok, illetve kereskedelmi forgalomban kapható készbútorok elrendezésének meghatározása mellett színekkel, fényekkel, kiegészítők ajánlásával megteremtjük a kívánt összhatást.

 

STÍLUST ADUNK A TÉRNEK

 

Segítünk egységesíteni az enteriőr stílusát, összhangot teremtve a színek, anyagok, formák között. Személyre szabott hangulati elemekkel egyediséget teremthetünk, kiemelve a tulajdonosok számára fontos berendezési tárgyakat, részleteket.

 

Igény szerint a székektől a díszpárnákon át, a fűszertartóig segítünk megtalálni a megtervezett összhatáshoz leginkább illő, stílusos kiegészítőket. jegyzékbe rendezve megkönnyítjük a vásárlást.

 

 

 

A felsorolt lakberendezési részfeladatok opcionálisan teljeskörű lakberendezői szolgáltatásként is igénybe vehetők, vagy külön-külön, önálló egységekként is választhatók, az egyéni lehetőségek, igények tekintetében.

 

A lakberendezési tervezés nem csak az exkluzivitásról szólhat, hanem praktikus ötletekkel megvalósuló dekoratív otthonteremtésről. Akár szűkösebb költségkerettel számolva is kialakítható egy kényelmes, egyedi élettér. Természetesen fontosnak tartjuk a minőséget az anyagok kiválasztásánál, de az észszerű ár-érték arányt is figyelembe vesszük a megrendelői igények szerint.