Tervezési filozófiánk

A belsőépítészeti tervezésben a formákat, az elrendezést, a funkciókat nem öncélúan határozzuk meg, hanem annak érdekében, hogy az így megvalósult projekttervek sikeresek legyenek a megrendelő üzleti, vagy magáncélú jövőjére vonatkozóan.

 

A funkcionális térszervezés egy komplex tervezési folyamat, mely mint alkotó tevékenység, magas szintű kreativitást és alkotóképességet igényel. Ezen tervezési folyamat egésze során azonban a megbízó vezeti végig a tervezőt, meghatározva az alkotás irányát, és célját. Közös munkánkkal értéket teremtünk.

 

Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal segítjük megrendelőinket belsőépítészeti elképzeléseik megvalósításában. Hatékony munkánkkal az építkezés / átalakítás kiadásai lefaraghatók, a tervezői díjazás nem jelentkezik többletként, hanem sokszorosan megtérül.

 

 

A lakberendezési / belsőépítészeti tervezés nem csak az exkluzivitásról szólhat, hanem praktikus ötletekkel megvalósuló dekoratív otthonteremtésről. Akár szűkösebb költségkerettel számolva is kialakítható egy kényelmes, egyedi élettér. Természetesen fontosnak tartjuk a minőséget az anyagok kiválasztásánál, de az észszerű ár-érték arányt is figyelembe vesszük a megrendelői igények szerint.